ŞIRNAK / İDİL - Zeynel Abidin Ortaokulu

Zeynel Abidin Ortaokulu

(0)
Adres
AKSOY KÖYÜ AKSOY KÜME EVLERİ ZEYNEL ABIDIN ILKOKULU VE ORTA OKULU BLOK NO 31 İÇ KAPI NO 1 İDİL / ŞIRNAK
Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
KALORİFERLİ SİSTEMLE ISITILMAKTADIR.
Ulaşım
LOJMANDA KALANLAR İÇİN MESAFE 5DK.LIK YÜRÜME MESAFESİDİR. İDİL İLÇESİNDE KALANLAR İÇİNDE SERVİSİMİZ BULUNMAKTADIR.
Servis Bilgisi
İdil merkezde kalan öğretmenlerimiz için köyden servis vardır. Sabah İdil´den öğretmenlerimizi alıyor ve akşam okul çıkışı tekrar götürüyor. Öğretmenlerimizin çoğunluğu İdil merkezden gidiş geliş yapıyorlar.
İDİL, CİZRE, MİDYAT VE NUSAYBİN İLÇELERİNE YAKLAŞIK 40KM UZAKLIKTADIR.